Onlangs had ik een blog geschreven over de lancering van Sonsbeek Parkrun. Inmiddels heb ik daar al...
- Details
- Hans
- Hardlopen
- 1214
Ottolenghi heeft leuke groenterecepten, deze is gebaseerd op eentje van hem met een eigen twist
...- Details
- Hans
- Hoofdgerechten
- 1034
Op 21 augustus 2021 was het eindelijk zover, Sonsbeek Parkrun werd voor het eerst georganiseerd. Door COVID was dit een lang traject geworden want eind 2019 waren de eerste gesprekken hierover al g...
- Details
- Hans
- Hardlopen
- 1326
Af en toe kom je wat tegen waar je niet direct wat mee kan maar wel interessant is. Hieronder staat een verzameling van dit soort dingen, wellicht dat ik er ooit nog naar kijk.
Het zijn ver...
- Details
- Hans
- Tips
- 1327
Hieronder volgt een snel overzicht met linkjes naar de (laatste en alle) uitslagen van de Nederlandse parkruns. Op deze manier kan je makkelijk alle uitslagen bekijke van de Parkruns in Nederland.<...
- Details
- Hans
- Hardlopen
- 1302
Inmiddels ben ik twee maanden aan het herstellen van mijn blessure onder mijn linkervoet. De afgelopen maand is er elke week een naald in de ontstoken pees geplaatst en is daar stroom op gezet voor...
- Details
- Hans
- Hardlopen
- 1228
Dit recept kwamen we tegen in een oud tijdschrift en wilden we wel proberen voordat we het tijdschrift weg zouden gooien. Het werd een (naar mijn smaak) zoet resultaat, zoals het hier staat wordt e...
- Details
- Hans
- Hoofdgerechten
- 1152
Als je aan hardlopen doet dan kan het voorkomen dat je een keertje geblesseerd raakt en heb je pech dan gebeurt het vaker. Persoonlijk vind ik het bij mij wel meevallen qua blessures maar toch kan ...
- Details
- Hans
- Hardlopen
- 945
Voor de Waypointchallenge lagen er ook een twaalftal waypoints bij Leudal en zo doende kwamen we voor het eerst in dit gebied terecht. We waren positief verrast, het is echt een prachtige gebied me...
- Details
- Hans
- Trailroutes
- 1286
Oude kooktijdschriften in huis hebben is altijd handig. Bij het opruimen ging Dafne al deze tijdschriften door en vond dit recept. We hebben het ietsje eigen gemaakt door de toevoeging van chorizo ...
- Details
- Hans
- Hoofdgerechten
- 1146
Dit recept waren we direct fan van nadat we deze voor het eerste gemaakt hadden! Het zal het marineren zijn wat ik bij bavette nog niet eerder gedaan had. Dit recept is geschreven voor gebruik op d...
- Details
- Hans
- Hoofdgerechten
- 1157