elmowandelenNog een paar uurtjes en dan is het zover... Dan gaat hier om 4.00 uur de wekker en stap ik uit mijn warme bedje om te beginnen aan de 93e editie van de 4Daagse van Nijmegen, oftewel 'The walk of the world'. Met, naar schatting, ruim 500 trainingskilometers in de benen, zou je zeggen dat ik klaar ben voor mijn eerste Nijmeegse vierdaagse! 'Helaas' heb ik nog geen 4x 40 kilometer in de benen en weet ik alleen hoe ik me na 2x 40 kilometer voel, dus met name na dag 2 wordt het spannend. Zoals ik er nu tegenaan kijk hoef ik alleen nog maar dag 3 te 'overleven'. Op de laatste dag staan er zoveel mensen langs de kant dat zij mij ongetwijfeld zullen dragen naar de Via Gladiola!

Hoewel ik geen blogger ben zal ik mijn uiterste best doen om de komende vier dagen (of voor hoelang het avontuur duurt (sprak de pesimist in Dafne 😃) updates te verzorgen. Ik heb Hans al moeten beloven om hem via de sms op de hoogte te houden. Hij zal mijn berichten als het even kan gelijk op de site zetten. Voor de liefhebber!


Ik brei er een eind aan. Mijn heuptas is grotendeels gepakt met pet, poncho, zonnebrand, zonnebril, desinfecteer, drinken, mueslirepen, geld, pinpas, bewijs van deelname, button, consumptiebonnen, anti dikke vingers stokje en wat ik nog meer vergeten ben. Mijn kleding voor morgen ligt klaar en ook mijn sporttas is gepakt. Van verschillende kanten heb ik gehoord dat een stuk fietsen na afloop goed voor je is en daarom heb ik het wilde plan opgevat om vanuit Nijmegen richting sportschool te gaan om daar een half uurtje uit te fietsen terwijl ik daar in alle rust even televisie kan kijken. En daarna... val ik naar alle waarschijnlijkheid thuis als een blok in slaap...

No thoughts on “The walk of the world -> nog 160 km te gaan”