Zoeken

Over deze recepten

Hier vind je recepten van gerechten die ik lekker vind. Maar ik heb een hele geschiedenis opgebouwd en ben in de loop van de jaren wel anders gaan kijken wat ik lekker vind. Dus oudere recepten zijn anders dan nieuwere recepten. 😊

Een heerlijk recept, gevulde kipfilet is altijd heerlijk, vooral parmaham.

Ingrediënten (2 personen)
2 kipfilets
1 bolletje buffelmozarella, in plakjes
4 plakken parmaham
2 el olijfolie
1 takje rozemarijn
zout, peper

Bereiding
Snijd de kipfilet horizontaal in maar snijd deze niet door. Bestrooi de opengeklapte kipfilet met wat peper en zout en beleg deze met de plakjes mozarella. Vouw dan de kipfilet dicht en pak deze in met 2 plakjes parmaham.

Bak de kipfilet in een pan, elke kant ongeveer 3 minuten. Leg deze daarna in een ovenschaal en leg de rozemarijn er tussen/op. Gaar de kipfilet af in de oven op 190°C in ongeveer 15-20 minuten.

No thoughts on “Gevulde kipfilet met parmaham”